Po cca 5 měsících ve funkci zástupce kraje v RV žádám zpětnou vazbu ohledně vzájemné komunikace.
Moje dosavadní zkušenost je taková, že z mého pohledu moc nenacházím větší prostor pro komplexnější debatu o RV a tedy de facto o vnitrostranických záležitostech, nových pravidlech a spoustě dalších věcí, se kterými RV pracuje.
Na krajské schůzi není prostě čas na delší debaty, ani na schůzích MS proto moc prostor není, proto chci zkusit čistě samostatné online setkání. Chtěl bych dát možnost i třeba jen pár lidem, které by to mohlo zajímat, aby ten prostor dostali.
Proto tato anketa, která má sondovat zda takový zájem je a zda se chceme někdy potkat na jitsi jen čistě nad RV. Pokud nějaký zájem bude, dáme doodle na konkrétní termín.
Dalším aktuálním důvodem, jak jsem již avizoval, bude dovolba členů RV za CF (zřejmě od 15.3). Je potřeba tam dostat další lidí, protože s aktivitou v RV to není také ideální. To je velmi konkrétní důvod se o tom pobavit.
Jinak se pochopitelně snažím průběžně informovat ve vláknu KF Úsk a Republikový výbor.
A samozřejmě pokud máte cokoli na mě k RV, sem s tím.